Prechod do 2. fázy
Tak ako? Prelúskali ste sa cez 1. fázu? Kľudne sa odvážte a zistite ako ste na tom!Pozor u každého je to individuálne.
Akurát v týchto dňoch riešime s kamarátkou dilemu. Počas prvej fázy, ktorú držala 10 dní, neschudla ani deko. Jasné! Ostala sklamaná. Ja tiež. Je to možné? Veď to tak poctivo dodržiavala.
Teda možné to je! Závisí to od viacerých faktorov ako vek, rozdielna fyzická aktivita počas 1. fázy, stav metabolizmu a celkový zdravotný stav.
Kamarátka sa otriasla a nacupitala do 2. fázy. Tým vám chcem povedať aby ste sa nevzdávali! Telo sa musí prebudiť a navyknúť si na novú stravu.
Informovať sa ! Informovať sa! Informovať sa!
Stále častejšie som stretávala ľudí, ktorí neskrývali nadšenie z mojej zmeny. A boli zvedaví, ako som to dokázala. Niektorím som ešte nezačala vysvetľovať a už hádali: Si chorá!? Trápiš sa !? Ty neješ!?
Boli vedľa. Tak na rýchlo som im vysvetlila, že na svedomí to má bielkovinová dieta.
No stretávala som aj ľudí, ktorí už touto dietou prechádzali. Písala som na fóra. A získala som veľa rôznych spôsobov akými ľudia dodrživali túto dietu. No a ja som si ich pospájala tak, aby mi dieta vyhovovala. Informovanosť vám pomôže uľahčiť, zefektívniť a spríjemniť celú dietu.
Recept 1., 2. a 3. fáza Dukanov chlieb
Potrebujeme: 4 PL ovsených otrúb, 4 PL pšeničných otrúb, 250g odtučneného-jemného tvarohu, 3 vajcia ( bielka na sneh), 1čl rasci, 1/2 balíčka prášku do pečiva, soľPostup: Všetky suroviny zmiešame. Z vajec si oddelíme bielka. Žĺta dáme do cesta. Bielka vyšlaháme na tuhý plech a pomaly zapracujeme do cesta. Cesto necháme chvílku odležať. Chlieb pečiem v srnčom chrbáte, ktorý vymastím kúsočkom olivového oleja. lepšia jaj silikónová forma tá sa nevymazáva. pri 180 °C cca 20min
Tento recept je super, vynahrádza vám pečivo. Rozdelte si ho na 2-3 dni.
Ahoj...práve som skončila prvú fázu....ako ti to ide? Koľko sa ti podarilo zhodiť? Aj cvičis? Viky ��
OdpovedaťOdstrániťJa má tiež za sebou prvú fázu ,-4kg
OdpovedaťOdstrániť